Fun Climb Apeldoorn

Reserveren: (055) 203 30 33

Over Fun Climb

Ontdek en beleef Fun Climb, de indoor-klimsensatie van Apeldoorn bij Monkey Town. Klim bij ons naar 7 meter hoogte of spring van het platform op 5 meter hoog naar de banaan. Fun Climb is leuk, spannend en sportief.

 

Fun Climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdaging en fun. Het grote verschil met traditioneel klimmen is dat deelnemers van Fun Climb geen klimmaatje nodig hebben. Fun Climb gebruikt namelijk de allernieuwste, automatische zekeringstechnologie. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te klikken en kunnen veilig aan de slag. Fun Climb creëert op deze manier een dynamische en spannende klimervaring.

Om mee te kunnen doen met Fun Climb is geen vereiste voorkennis van klimmen nodig. Iedereen kan meedoen; kinderen, maar ook ouders. Onze Funclimb wanden hebben verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden. Bij Fun Climb werken wij met gecertificeerde kliminstructeurs ter begeleiding.

Er is ook een Fun Climb certificaat te behalen. Hierbij staan moed, kracht, evenwicht, snelheid en je aapfactor centraal. Haal je het hele Fun Climb parcours, dan ontvang je van ons jouw persoonlijke certificaat.